14.4.2017

Kukkulakalliolla.

Kävimme nuorimmaisen kanssa Ruosniemen Kukkulakalliolla ja Ankkalammella (ei taida olla mikään oikea nimi?). Jos Porissa haluat katsella maisemia korkealta, on tuo kallio niistä harvinaisista paikoista (jos rakennuksia tai rakennelmia, kuten lintutorneja ei lasketa).
Katselimme  kuinka viimeiset jäät sulivat ja solisivat pikkuriikkisinä puroina alas rinteitä. Ja ei, päästäkseen ylös katselemaan maisemia, ei tarvitse harjoittaa vuorikiipeilyä. Ylös pääsee kipuamaan turvallista polkua pitkin, joka yhtyy kuntopolkuun, jolle pääsee myös ainakin Ruosniemen hiitokeskuksen tietämiltä.

Maisemien ohella ihailimme luonnon ihmeitä. Leskenlehdet kurkistelivat aurinkoisessa paikassa. Kirjava sulka löytyi kallion polulta. Metsässä valot ja varjot leikittelivät keskenään. Ja suuri masto tietenkin kiinnosti nuorta miestä.

Hyvää pääsiäistä! Kylmästä säästä huolimatta kannattaa suunnata ulos ja luontoon!

4 kommenttia :

 1. Hyvää pääsiäistä!! (Raikkaasta) ulkoilmasta aiotaan nauttia täälläkin! Ihanaa että aurinko paistaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää pääsiäistä sinullekin! Aurinko sentään on paistanut aina välillä, vaikka kovin kylmää ja lumisateista onkin ollut :)

   Poista
 2. Ehdottomasti lähtisin retkelle tuonne, jos vain olisin lähempänä, kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 3. Mahtava paikka! Mutta kyllähän sinne pitää ehdottomasti kiipeilemällä mennä :) Ja se pururata siinä takana tarjoaa ihan loistavaa mäkijuoksutreeniä, pitääkin taas mennä kokeilemaan nyt kun loput lumetkin lienee kaikonneet.

  VastaaPoista