22.3.2017

Uutta luettavaa etsinnässä - ilmianna blogisi.

Olisi tosi kiva löytää uusia blogeja lukulistalleni! Olin joskus todella aktiivinen blogien lukija, mutta blogien lukeminen jäi jossain vaiheessa todella vähiin. Joitain blogeja olen seurannut vuosia, vaikka kovin hiljainen lukija olenkin ollut etenkin lähiaikoina. Joten heitäthän kommenttia ja ilmianna blogisi!


Toki olisi kiva saada itsellekin uusia lukijoita, koska into kirjoittamiseen on herännyt jälleen vahvana jälleen. Ja kiitos teille vanhat lukijani ja seuraajani, toivottavasti pysytte matkassani jatkossakin.  Tämä blogi on kulkenut mukanani jo vuodesta 2012. Sinä aikana se on elänyt ja muotoutunut omien inspiraation lähteitteni mukaan. Lähes nolottaa alkupään hetkipostaukset, mutta jotenkin en niitä malta poiskaan pyyhkäistä. Juuri nyt mua inspiroi juokseminen (mikä sesonkijuoksija!), hyvinvoinnin etsintä sekä tietenkin luonto. Nämä tulevatkin varmasti näkymään blogissani.

Jos et vielä seuraa blogiani, klikkaa ihmeessä itsesi seuraajaksi, seuraa Bloglovin'issa tai blogit.fissä tykkää blogin Facebook-sivusta, Tai seuraa mua Instagramissa.

21 kommenttia :

 1. Mikäli lapsettoman alle kolmikymppisen blogi kiinnostaa, tule ihmeessä tutustumaan lifestyle-blogiini! :) Se on osoitteessa http://elamanierikana.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Moi! Täältä löytys alotteleva lifistyle blogi, 27v, matkustus, ruoka, kauneus ja hyvinvointi. Kiva blogi sulla jään seurailemaan :)
  http://emmyleskinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kun tykkäät, tervetuloa seurailemaan. Tulen vastavierailulle :)

   Poista
 3. Itsekin kirjoitan blogiini paljon luontoaiheisia juttuja, ja myös hyvinvointi on välillä esillä, joten linkitänpä: viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun blogisi onkin jo tuttu :) Kiitos kommentistasi.

   Poista
 4. Täällä ollaan yhä :)! Jospas vaikka saisit muhunkin juoksuinnon... pysyttelen taajuksilla!

  VastaaPoista
 5. Hellou! Löysin blogisi Candyn juoksublogilistauksesta, ja jään seurailemaan erityisesti matkaasi Paavon puolikkaalle. Olen samaan tapahtumaan tulossa, jos vain pitkään jatkuneet vaivat mahdollistavat juoksun. Oma blogini löytyy osoitteesta http://taivaanrannanjuoksija.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva, että löysit blogiini. Tervetuloa!

   Poista
 6. Moikka, Minna-Liisa! Löytyipäs täältä mukava blogi vähän samoista maisemista kuin itsellänikin.. ;) Kävitkin jo vierailemassa blogissani. Ehkä saan sinusta ihan livenäkin lenkkikaverin? =)

  Itse kutsun teidät vierailulle blogiini "Run like a moose - Hirveetä menoa", siellä kirjoittelee 35-vuotias juoksemista ja liikuntaa rakastava perheen äiti. Blogissa treenataan yksin, koiran kanssa sekä yhdessä lasten kanssa, innostutaan ja ihmetellään arkeen ja liikuntaan liittyviä juttuja. Tavoitteina ovat juosta kovempaa ja nauttia matkasta! Tervetuloa mukaan hirveään menoon! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva, että löysit tiesi tänne :)Ja uudet lenkkikaverit livenäkin ovat tervetulleita!

   Kiitos myös haasteesta, vastaan juoksukaverikirjaan kunhan ennätän :)

   Poista
 7. Ai niin.. Ihan unohtui..

  Blogimaailmassa on nyt tosi trendikästä kirjoittaa kaverikirjaa niinpä TAKOMORUNNERS teki siitä ihan oman version ja haastaa omia bloggaajia vastamaan kirjaan ja haastamaan mukaan myös muita juoksun ystäviä. Kirjoittaisitko JUOKSUKAVERIKIRJAANI? Kopioi kysymykset (kysymykset löytyvät Juoksukaverikirja-postauksestani: http://hirveetamenoa.blogspot.fi/2017/03/juoksukaverikirja-kirjoitushaaste.html) ja kirjoita omat vastauksesi - julkaise blogissasi ja tule huikkaamaan mun kaverikirjasivun kommentteihin, että olet kirjoittanut ja jaa linkki postaukseesi. =) KIITOS!

  Haastan samalla kaikki Metsäkukkia-blogia lukevat juoksun ystävät kirjoittamaan Juoksukaverikirjaan! =)

  VastaaPoista
 8. Eksyin blogiisi Bloglovinin kautta, kauniita kuvia täällä!

  Ilmiannanpa nyt samalla itseni, eli parin viikon ikäisen blogini osoite on http://lalalilja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Keväinen tervehdys! Eksyin blogiisi muistaakseni tuolta Kivemman blogin kautta.
  Löytyikin kiva blogi! Itsekin tykkään luonnosta ja juoksemista, niistä aina välillä kirjoittelen myös omaan blogiini. Blogin pääosissa kuitenkin ruuanlaitto, leivonta, saksanpaimenkoirani Viski sekä kaksi maatiaiskissaa Lyyti ja Pimu. Tervetuloa seuraamaan mitä kaikkea Koivuranta -nimisessä kodissamme touhutaan! :)
  Mukavaa kevättä ja kepeitä juoksukilometrejä!
  Terveisin,
  Nanne
  nannenturinat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Kiva, että löysit tänne! Ja tulen varmasi vierailulle blogiisi :)

  VastaaPoista
 11. Luonnon ihastelua ja juoksuinnostuksia voi löytää myös minun blogistani. Juoksuaskeleet.blogspot.fi

  Minä olen aloitellut blogin kirjoittamisen myös samoihin aikoihin, tosin muutama vuosi sitten aloitin uuden blogin kun alkutaipaleen blogikirjoittelut ei tuntunutkaan enää omalta. Mutta jotain tässä bloggauksessa kuitenkin on, ettei sitä osaa lopettaa. :) Ja miksi pitäisikään, jos tästä kerran nauttii.
  Oikein hyvää kevään jatkoa ja minäpä jään selailemaan sinun blogitekstejäsi vähän enemmänkin. Omani löytyy: juoksuaskeleet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että vierailit blogissani. Kivalta vaikuttaa sinunkin blogisi, seuraan :)

   Poista
 12. Kauniita kuvia! Tervetuloa Koti meidän -blogiin maalaismaisemiin tai vaihtoehtoisesti välimerellisiin tunnelmiin Samos in my mind valokuvablogiini. 💚 Pääsiäisiloja! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sait minusta blogiisi uuden lukijan :)

   Poista