7.3.2017

Rottinkinen kukkateline ja munalaatikko.

Sain äidiltäni vähän aikaa sitten rottinkisen kukkatelineen. Se on ollut äidilläni turhanpanttina vuosikausia. Hän kertoi, että ei edes muista koskaan siinä kukkaa pitäneensä. Oikeastaan tämä oli syntymäpäivälahjani häneltä. 
Kukkateline on alunperin kuulunut äitini tädille, joten se on ihan oikeasti vanha. Nyt rottinki tuntuu jälleen olevan pinnalla, joten oli loistava aika kaivaa teline piilostaan esille! Kukkateline pääsi nyt makkariimme kunniapaikalle. Kukkatelineen päällä on toistaiseksi ainakin huonekuusi, jonka ihme kyllä olen onnistunut pitämään hengissä pikkujoulusta asti. Sen tilalle haaveilen kuitenkin jotakin muuta viherkasvia, sellaista jolla olisi huoneilmaa raikastavia kykyjä.

Mikäs se sitten sen vieressä onkaan? Ei sitä ihan joka naisella kuulkaas olekkaan munalaatikkoa yöpöytänä. Mutta mulla kuulkaas on. Kyse ei suinkaan mistään lelulaatikosta, vaan ihan oikeasta munalaatikosta. Laatikko kuului papalleni ja sinne pakattiin myyntiin meneviä kananmunia. Laatikko on alkuperäisessä kunnossa. Toisaalta tekisi mieli tehdä sille jotain, Ei tuo nyt mikään optimaalinen yöpöytäratkaisu ole, mutta menee paremman puutteessa.
 


2 kommenttia :

  1. Onpa Sinulla aarteita! Tuo rottinkinen kukkateline on todella viehättävä. Upea syntymäpäivälahja; onnea merkkipäiväsi johdosta! :)

    VastaaPoista