8.3.2017

Naistenpäivän tulppaaneja.


Hyvää Naistenpäivää!


En malttanut jäädä odottamaan joskos illalla saisin perheen miehiltä kukkia, vaan nappasin tulppaninipun mukaan kauppareissulta. Kovin pieni ja vaatimaton se on, ehkä saan miehiltä lisää ;) Tulppaanit laitoin Riihimäen lasitölkkiin, johon tulppaanit yksinkertaisesti sopivat paremmin kuin yhteenkään oikeaan maljakkoomme. En tiedä mikä ihme siinä on, että sopivan mallista maljakkoa ei koskaan löydy. Iso Aalto-maljakko toki on kiva jos tulppaaneja on enemmän, mutta yhdeksälle vaatimattomalle tulppaanille sopii paremmin lasitölkki.

 Kovin harvoin ostan kukkasia. Turhan harvoin asetan itselleni vaatimuksia, että voin hankkia kukkasia sitten, kun koti on siivottu. Ehkä niitä kukkia voisi ostaa myös siivousmotivaatioksi! Nytkin oli pakko viskoa tavaroita paikoilleen, poimia muutama villakoira, asetella sohvatyynyt paikoilleen ja suoristaa pöytäliinat. Ja heti tuli kodista raikkaampi!


Pakkohan niitä harvoin tässä kodissa nähtyjä kukkia oli kuvata joka suunnasta. Harmi vain, että koti ei tänään kylve auringonsäteissä. Ulkona tupruttaa lunta ja maa on uudelleen muuttunut valkeaksi. Tykkään lumesta mutta haaveilen aurinkoisista kevätpäivistä.


2 kommenttia :