31.1.2017

Heippa tammikuu!


Oho. Tammikuu alkaa olla ohi. Tänään auringonsäteet tulvivat ikkunoista kuin helmikuussa. Näissä auringon säteissä tuntuu olevan voimaa, vaikka ne vielä tekevätkin pitkiä varjoja. Ilman niitä jäisi epävarmaksi se, mitä vuodenaikaa elämme. Meillä ei ole hiihtokelejä tai pulkkamäkiä. Vesilätäköt sulavat ja jäätyvät sulaakseen jälleen. Sen sijaan on ollut uskomattoman punaisia auringonlaskuja. Vuodenajat ovat sekaisin.

Tammikuun vegaanihaaste alkaa olla suoritettu. Vegaanisia valintoja suosien aion jatkaa eteenpäin. Nyt kyllä mun täytyy haastaa itseni syömään samalla myös terveellisemmin ja jättää vihikset sekä vegekuralätkät kauppaan. Eilen torin halki kävellessäni haaveilin kesästä ja tuoreista kasviksista. Sellaisista juuri kerätyistä, joissa tuoksuu vielä kasvuvoima.

4 kommenttia :

 1. Ihan mahtavaa, että valo lisääntyy! Taivas on todella ollut upea monena iltana, mutta myös aamuisin. Monesti olen niitä kuvannutkin, mutta en saa juuri koskaan mieleistäni kuvaa.
  Hauskaa helmikuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valon lisääntyminen on mahtavaa!Kiitos, hauskaa helmikuuta sinullekin! P.S. Luulin vastanneeni näihin kommentteihin, mutta ilmeisesti ne eivät olleet päivittyneet.

   Poista
 2. Hämmästyttävää aina huomata pimeän keskitalven jälkeen miten päivät pitenevät! Innolla otan kyllä valon vastaan tähän loskaiseen talveen! Mukavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin vastanneeni tähänkin, mutta mihinkähän ne vastaukset jäivät. Mutta kiitos samoin, mukavaa helmikuuta!

   Poista