30.8.2016

Pyhäjärven rannalla elokuisena päivänä.
Eräänä elokuun aurinkoisena lauantai-iltapäivänä yllätysjuhlimme äitini syntymäpäivää Säkylän Pyhäjärven rannalla suvun naisten voimin. Samalla juhlistimme myös tätiäni, joka kyllä tiesi äitini juhlista, mutta ei omistaan. Äitini ei osannut aavistaa mitään, vaan luuli lähtevänsä retkelle minun kanssani.

Meillä oli iloinen iltapäivä. Olen huono kutsumaan ihmisiä kylään tai järjestämään juhlia. Onneksi minulla on serkku, jonka kanssa yhteistyönä homma hoitui. Ja onneksi niinkin moni pääsi paikalle. Olimme vuokranneet takka- ja saunatuvan, jonka ikkunasta avautui kaunis maisema järvelle. Söimme, muistelimme ja höpöttelimme niitä näitä. Todella pitäisi nähdä useammin.

Auringon jo ollessa alhaalla pulahdin kylmien päivien viilentämään Pyhäjärveen. Katselin iättömältä näyttävää maisemaa. Kotiin päin äidin kanssa ajellessamme elokuun auringon vaihtumista suureksi täysikuuksi


4 kommenttia :

 1. Kaunis valo elokuisissa iltakuvissasi! Ihana blogi ja herkän kaunis nimi kuvan kera. Tervetuloa vastavierailulle: www.parasta-aikaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi! Tulen vastavierailulle :)

   Poista
 2. Täältähän löytyi blogi täynnä kauniita kuvia ja sujuvaa kerrontaa. Jään ilman muuta lukijaksesi =). Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystävällisistä sanoistasi :) Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista