24.7.2016

Yyteri!


Vihdoin lauantaina uskaltauduin heittämään talviturkin! Olen oikea vilukisa ja tämä on korostunut vuosi vuodelta. Mutta vihdoin uskaltauduin veteen. Hellettä ei täällä eilen ollut, mutta sen verran lämpöistä, että oli pakko vihdoin lähteä Yyteriin. Vähän sellainen "elä kuin viimeistä kesäpäivää" -fiilis tuntuu iskevän päälle aina auringon paistaessa ja mittarin näyttäessä edes 20 astetta. Mutta voi kuinka kaipaankaan sellaista iholla kuumalta tuntuvaa hellettä! Hiki ei rannalla siis tullut, mutta vesi tuntui ihmeen lämpimältä. Yyteri on ihana. Toivon tälle kesälle vielä muutaman kiireettömän hellehetken Yyterissä. (Jos olisin nuorempi ja perheetön saattaisin vakavasti harkita rantapummin elämää jossakin lämpimässä.)

Kuvissa ranta oli jo alkanut tyhjentyä auringonpalvojista ja leikkivistä lapsista. Surffarit ja suplautailijat olivat poistuneet merestä. Aloin haaveilla koittavani joskus sellaista. Räpsäisin muutaman kuvan saapuessamme ja kotiin päin lähtiessämme.

Yyterin hiekka tunkeutuu joka paikkaan, joten kameraa ei viitsi pitää mukana hiekkaleikeissä. Omien lasten riemu jää lähes tallentamatta kuviin. Ja oma riemu! Hei mä sukelsin, seisoin pohjassa käsilläni ja leikin pingviiniä. Ja ei, en todellakaan ole liian vanha sellaiseen!

A photo posted by Minna-Liisa (@minnaliisas) on

2 kommenttia :

  1. Minä en ole vieläkään heittänyt talviturkkia, vaikka käyn mielelläni uimassa. Jospa tällä viikolla jo uskaltaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin viime tippaan jäi minullakin tuon talviturkin heitto ja nytkin vasta kaksi kertaa olen käynyt uimassa. Joskos sitä vielä uskaltaisi.

      Poista