12.6.2016

Pionin nuppuja ja puutarhasuunnitelmia.Pionit ovat yhä nupuillaan, päivän aikana ne ujosti alkoivat kurkistaa.

Puutarhan vihreä vaihttaa väriä auringon suunnan ja pilvisyyden mukaan. Kulunut viikko on ollut kylmä, mutta hallaa täällä ei ole ollut. Sade on ollut turhan vähäistä, pieniä sadekuuroja silloin tällöin tuulen saattelemana. Tänään aurinkoisina hetkinä ilmassa oli lupaus lämpimämmästä.

Ujostellen olen seuraillut puutarhan kesän etenemistä. Pieneen kasvimaahan kylvin vähän jotakin. Kesäkukkaistutukset ovat vaiheissa. Haaveita ja ideoita mielessäni itää päivittäin, mutta ajattelin tämän vuoden viettä katsellen, ideoiden ja eläen. Katsellen mitä mihinkin kohtaan sopisi, mistä kuljemme, minne paiste milloinkin osuu ja niin pois päin. Kukkaloistoa ja hyötypuutarhaa kaipaan lisää. Haaveilen perinteisistä perennoista, erilaisista akileijoista, värikkäistä unikoista, malvamerestä ja pelargonioista terassilla.

2 kommenttia :

  1. Voin vain kuvitella fiiliksesi, kun saat seurailla, mitä kaikkea sieltä putkahtelee esiin! Mukavia suunnitteluhetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)Kaikenlaista sieltä näemmä tupsahtelee. Joskin vaikean talven jäljiltä on myös paljaita kohtia, joihin sitten voikin suunnitella uutta :)

      Poista