24.5.2016

Uusi koti!


Viime viikolla vapaa-aika on kului laatikoita pakatessa ja tavaroita roudatessa. Lauantaina vihdoin  koitti virallinen muuttopäivä, jolloin suurimmat tavarat matkasivat muuttoauton kyydissä uuteen kotiin.

Koti on vielä kaaoksen vallassa. Laatikoita on yhä purkamatta ja tavarat hukassa. Sisustusideat valtaavat päätä, mutta ensin täytyisi saada kaaos kuriin.

Puutarhassa nurmikko kasvaa ja ensimmäiset kukat kukkivat. Lapset ovat jo päässeet testaamaan pihan kelpoisuuden pallon potkimiseen ja potkupyörällä ajeluun. Mies on saanut ulkoiluttaa uutta kelaruohonleikkuriaan. (Mikä optimisti!) Minä olen shoppaillut haravan ja nyppinyt rikkaruohoja, potkinut palloa ja huokaillut hämmennyksestä.


Kauheasti kaikenmaailman puutarhainspiraatioita pääkopassa. Yritän pitää maltin mielessä ja vältellä puutarhamyymälöitä. Viime viikolla torin ohi pyöräillessäni huomasin katseeni kääntyvän kuin automaattisesti taimimyyjän pöytää kohti, mutta onnistuin jatkamaan matkaa. Tärkeimpinä asioina lapset pitävät hiekkalaatikon rakentamista. Marjapuskiakin toki on ihasteltu ja ruohosipulia syöty. Viikonloppuna aion tehdä raparperipiirakkaa.


Mukavaa kesäistä viikkoa!2 kommenttia :

  1. Onnea uuteen kotiin! Jotenkin vaikuttaa siltä että mullistuksia ja ihanuuksia puutarhaan on tiedossa..hih

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Puutarha on onneksi hyvässä mallissa, joten mitään suuria töitä ei heti ole pakko toteuttaa. Entinen omistaja oli innokas puutarhan hoitaja ja hänen jäljiltään on hyvä jatkaa. Eli voi päästää suoriksi luovuuden valloilleen :)

      Poista