5.5.2016

Pelle Hermannin leikkipuisto.


Tänään pyöräillessäni pikkujäbän kanssa kaupungin halki,  minut valtasi suunnaton onnen tunne. Pori on oikeasti huippukiva paikka asua. (Tai siis porilaisittain "ei yhtää paskempi paikka") Joka paikkaan on lyhyt matka ja täällä on oikeasti kivoja paikkoja. Kesällähän tämä on parhaimmillaan, kuten suurin osa kaikista Suomen kaupungeista.

Lapsiperheen näkökulmasta katsottuna yksi ehdottomista helmistä Porissa on Pelle Hermanni leikkipuisto, tai no oikeastaan koko Kirjurinluoto. Leikkipuisto on iso ja ihan ilmainen. Ympärillä kivat lenkkeilymaastot. Iso parkkipaikkakin on ihan vieressä. Ja kaupungin keskusta, linja-autoasema ja rautatieasemakin kävelymatkan päässä, joten paikalle pääsee vähän kauempaakin.

Keväinen vihreys on saapunut! Tuntuu ihan uskomattomalta. Kirjurinluodossa koivuissa oli jo hiirenkorvia suuremmat lehdet, puut kukkivat ja ötökät pörräsivät. Ja mikä lämpö!


Ja ei. Mulle ei maksa tästä hehkutuksesta kukaan yhtään mitään. Olen vain aidosti kotiseuturakas. Rakkaudesta Poriin ja ilman mitään Porin piruja <3 Toki jos alamme liikaa kehua kotikaupunkiamme tänne saattaa tulla turistiryntäys ;)

2 kommenttia :

  1. Tuo on kyllä kiva paikka lapsille. Isompien lapsien kanssa siellä tuli käytyä kun länsirannikolla asuimme, mutta meidän nuorimmat eivät ole tainnneet siellä koskaan käydä. Ja juuri vanhin tytär sanoi, ettei hänkään käynnistään mitään muista... Iselläni on myös lapsuudesta kuvia (70-luvulta), kun tuttujen kanssa pääsimme Kirjurissa käymään ja kuvissa meillä on torilta ostetut hatut päässä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja valokuvamuistoja sinulla Kirjurista :) Minä asuin lapsena vain alle 20 kilometrin päässä kirjurista, mutta oli aina kuin matkoille olisi mennyt, kun sinne menimme. Parhaiten muistan riikinkukot siltä ajalta.

      Poista