4.4.2016

Kevään merkkejä.
Ilmassa on kevään merkkejä. Minulla on vielä jalassa karvavuoriset kengät, koska en malta luopua vielä alelöydöistäni. Mutta hei ne eivät ole kurassa! Selvä kevään merkki siis.

Olen kiitollinen 50-luvun asemakaavojen laatijoille siitä, että he jättivät ruskeiden kerrostalomöhkäleiden keskellä reilusti vihreää. Puistoalueilla kaupunkiluonto heräilee kevääseen.  Silmut työntyvät vihreinä ruskean ja harmaan sävyiseen päivään. Linnut lentelevät ja visertelevät lempeä täynnä. Löydätkö ylimmästä kuvasta linnun?

Yksi kevään merkki on se, että kävin eilen juoksemassa. Oikeastaan tämä oli toinen juoksulenkki reilun kuukauden sisällä. Ensimmäisen jälkeen tuli takapakkia poskiontelotulehduksen iskiessä. Juoksukunto on rappiolla, mutta paremminhan se sujui kuin uskoin. Viisi kilometriä sai hengästymään, mutta syytän siitä osittain armotonta katupölyä. Joskos tänä vuonna pääsisi puolimaratonille?


6 kommenttia :

 1. Hyvä sinä! Kyllä se juoksukunto siitä kohenee!

  VastaaPoista
 2. Lintu löytyi ja tuo katupöly on ihan kamalaa, tänäkin vuonna. Toivottavasti pääset juoksemaan puolimaratoonin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katupöly on kamalaa, vaikka ei minulla edes ole mitään allergiaa tai muuta, mutta silti se tuntuu välillä tukahduttavalta. Ja toivotaan, ja pääasia, että saisin pidettyä itseni liikkeessä :)

   Poista
 3. Vastavierailulla:)Mukava blogi ja kiva kirjoitustyyli sinulla.

  VastaaPoista