29.4.2016

Darth Vader ja muita perjantain seuralaisia.


Tänään heräsin ennen kellon soittoa, mutta aurinkopaistoi jo. Koululainen lähti kouluun valomiekka repussaan. Minun pyöräni takana istui spiderman. Päiväkodissa oli jos jonkilaista otusta odottamassa. Matkalla katselin kuinka kaikenmaailman puskissa oli jo kummasti vihreää. Vappu! Kevät!

Palasin linnoittautumaan tietokoneen ääreen ja viettämään jälleen kerran yhden päivän sen ison Veen parissa. Nyt voisin väittää sisällön lopultakin olevan kasassa muutamaa metodologista viittausta lukuunottamatta, ainakin kunnes toisin todistetaan. Tekstin rakenne sen sijaan on toistaiseksi hieman hukkateillä. Vaelten jossain asiasta tykkäämisen ja totaalisen turhautumisen välimaastossa.

Kahvikupin ääressä listasin osaamiani asioita. Etsin töitä, uusia haasteita. Puhuvat itsensä brändäämisen tärkeydestä työmarkkinoilla. Koska olen päättänyt muuttaa ajatteluni positiiviseksi, hoen itselleni maailman olevan täynnä hienoja mahdollisuuksia. Ja osaan vaikka mitä. Ja ymmärrän vaikka mistä jotain. Ja minulla on ikuinen halu oppia uutta. Ja ja ja. Yritän hiljentää sen pessimistisen minäni.

Päätin tänään viettää karkkipäivää ja napostella Englannin rakeita. Seuranani ovat Darth Vader ja Ryhmä haun tyypit.

Mukavaa perjantaita!

4 kommenttia :

  1. Mukavaa perjantaita/lauantaita! Itsensä brändääminen on yksi niitä tämän päivän muotijuttuja. Sinä tiedät oman osaamisesi ja ymmärryksesi sekä kykysi oppia uutta. Se on paljon enemmän kuin 'keinotekoinen* brändääminen. Se riittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Muotijuttu tuo brändääminen tosiaan on. Keinotekoinen brändääminen on mielestäni aika lyhytnäköistä. Ei sellaisesta ole hyötyä yksilölle saati työnantajalle. Kyllä se itsensä tuntemaan oppiminen vaan on monessa se tärkein juttu :)

      Poista