19.1.2016

Talven selkä katkeaa.


Heippa! Mukavaa uutta vuotta! 

En ole toimertunut blogin äärelle. Aika on kulunut niin kovin sukkelaan. Minun murteessani sukkela tarkoittaa tässä yhteydessä nopeasti. Saataan toki käyttää sitä myös siinä merkityksessä, että jokin on ihan sukkelaa eli outoa. Yrittäkää nyt sitten saada puheestani selvää. 

Vanhan kansan mukaan talven selkä katkeaa Heikin päivänä. Eli nyt ryhdytään suuntaamaan kohti kevättä. Talvi on tullut vihdoin tännekin, kuten kuvista näkyy. Lunta meillä ei ole sellaisia määriä kuin jossain, mutta maat ja mannut ovat kuitenkin valkoisenaan. Päivän pidentymisen huomaa niin aamuisin kuin iltaisinkin.

Jänniä asioita tapahtuu. Tällä viikolla on tarkoitus kirjoittaa kauppakirjoja niin asunnon myyjän, kuin toivottavasti talon ostajankin ominaisuuessa. Pikkuisen haikeaa on lähteä Viikkarista, näistä maisemista, joita olen katsellut aktiivisesti muutaman vuoden ajan. 

Muutosten vuosi, sellainen tämä kait tulee olemaan. Uusi koti. Loppusuoralla oleva väikkäri. Ja toivottavasti myös uusi työpaikka. 

2 kommenttia :

  1. Onnea. Toivon että kirjoitat tai kuvaat tulevaa kotia, toivottavasti siellä on hyvä olla pitempäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta pysyvää kotia ei vielä löytynytkään, vaan jouduimme vetäytymään. Mutta kunhan se joskus löytyy niin varmaan kuvailenkin :)

      Poista