22.1.2016

Suunnitelman muutos.Ei kaikki sitten mennytkään ihan suunnitelman mukaisesti. Talosta, jonka meinasimme ostaa, löytyi kosteusmittauksessa vesivahinko. Onnemme oli, että  ostotarjoukseen oli kirjattu ehdoksi kosteusmittaus. Niinpä pystymme vetäytymään kaupasta. Ikävämpi isku se on myyjälle.

Se talo ei siis ollut meidän talomme, se meidän talo on jossain muualla. Nyt muutamme väliaikaisesti vuokralle ja jatkamme rauhassa talon etsintää.

Tuossa kuvassa on yläasteikäisen Minnan unelmatalo. Olen sen joskus ennenkin täällä blogissani esitellyt. Nyt tekisin siihen hieman korkeamman kivijalan, pidemmät räystäät ja ruutuikkunat. Ja ehkä hieman leventäisin. Ja piirtäisin pihalle omenapuun ja syreenin.  Se on yksi vaihtoehto. Mutta kyllä minä niin kovin kovasti vanhoihin taloihin päin olen kallellani. Talo, jonka meinasimme ostaa ei ollut vanha. Mutta tykkäsin siitä ulkonäöllisesti paljon silti. Makuni on laaja.

Mutta hei! Mullahan on juuri ihan tuollaiset hiukset kuin tuossa kuvassa :D

8 kommenttia :

 1. No voi harmitus, mutta kuten sanoit talonne on tuolla jossain odottamassa. Itsekkin olen vanhoihin taloihin päin kallellaan, vaikkei sellaisessa asutakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmasti jossain odottaa. Nyt voi avoimin silmin katsella kun muutto väliaikaiseen asuntoon on tehty :)

   Poista
 2. Kyllä nuo kuntotarkastukset ja mittaukset ovat hyviä...säästyy monta itkua...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ne kyllä kannattaa aina muistaa laittaa ehdoksi, vaikka kuinka päällisin puolin kaikki näyttäisi olevan enemmän kuin kunnossa.

   Poista
 3. Teidän talo odottaa jossain vielä!
  Kaunista sunnuntain jatkoa täältä kukkivien mantelipuiden laaksosta!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se teidän iki oma talo jassakin on, joskus se vaan antaa odottaa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Kävin Aurinkokujalla ja liityin lukijaksi :)

   Poista