28.1.2015

Jääkukkia ja pysähtymisiä.Aamulla katselin kuinka yöllä pakkanen oli verhonnut lätäköt jääkukkasin. Samalla pohdin, kuinka flunssapöpöt tekevät kiireestä tuntemattoman käsitteen. Kun pöpöt hellittävät otteensa, pitäsi taas tehdä sitä ja tätä. Mutta onneksi huomasin pysähtyä hetkeksi ihailemaan niitä jääkukkia.

6 kommenttia :

 1. Kiire pysähtyy kun sairastuu. Ja kun on sairastanut ja parantuu on mahdottoman tyytyväinen että on terve ja taas energiaa tehdä vaikka mitä..on kun tulis uus nahka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Energiat ovat palailleet hitaasti mutta varmasti :)

   Poista
 2. Nämä jääkukat ovat kivoja ja kivoja ovat myös jään päällä olevat lumihuurteet. Toivottavasti flunssapöpöt eivät ole ottaneet yliotetta. Minulta ne veivät syksyllä voimat ja olin viikon sairaalassa hoidettavana jonkun ihmeen kuume, yskä, nuha, taudin takia. Sitten menikin niin alhaalle vastustuskyky, että sain uuden pöpön, mutta se onneki meni itsestään ohitse. Nyt vieläkin vähän jälkitauteja parannellen, mutta olempas päässyt jo ulkoilemaan, hiihtämään jne.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkukat ja lumihuurteet ovat uskomattoman kauniita. Voi ei, kylläpä sinulla on ollut ikävää flunssapöpöjen kanssa. Toivottavasti saat jälkitauditkin jo lopullisesti pois! Minä luulen, että olen jo voiton puolella. Kerran tosin jo luulin olevani, mutta sitten ääni katosi pariksi päiväksi.

   Poista
 3. Joskus tekee oikein hyvää kumartua lätäköiden tasolle ja ihmetellä ilman kiirettä luonnon upeita taideteoksia. Toivottavasti pöpöt pysyvät poissa :) Olen ollut kamalan huono kommentoija jo pidemmän aikaa, yritän kunnostautua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niin minäkin olen ollut huono kommentoija! Kuin myös blogin päivittäjä ja toisten blogeissa vierailija. Iski joku hetkellinen tietokonekyllästyminen, mutta eiköhän tämä tästä taas :)

   Poista