31.12.2014

Vuoden 2014 kuukaudet kuvina //kevät.


Maaliskuu.
Kevään eka juoksulenkki.
Maaliskuussa podin jälleen kerran tavaraähkystressiä ja yritin löytää motivaatiota kuntoiluun. (Huomaan kriiseileväni näiden asioiden parissa jälleen). Maaliskuussa vietettiin keväisiä päiviä, vaikka lopulta kevät kai hidastelikin. Kuun alussa kuivasin ensimmäiset pyykit ulkona.

Huhtikuu.
Viherpeukalo herääminen.
Huhtikuu oli viherpeukalon herättelyn aikaa. Innostuin jälleen kerran. Sormien multaan työntäminen tuntui kovin terapeuttiselta. Kuin jotkin ikiaikaiset agraaristen esivanhempieni geenit minussa olsivat heränneet. Harjoitteluahan tämä on ja läheskään kaikesta en ruukkupuutarhassani lopulta saanut satoa, mutta oli se silti sen väärtti. Puutarhaterapiaa ja itseni etsimistä, sitä se kai on.

Toukokuu.
Oi vehreys!
Toukokuu toi vehreyden. Luonnon herääminen tuntui uskomattomalta. Kuinka uskomaton on luonto! Kuinka uskomatonta kasvien kasvu ja kukoistuksen alku! Toukokuussa kesä helli hetken. Minä, äärimmäisten sääilmiöiden rakastaja, nautin siitä. Minulla, esikoisellani ja äidilläni oli huippukiva retki keväiseen Helsinkiin. Kuvassa leppäkerttu Mannerheimintien varrelta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti