10.6.2014

Siirtolapuutarhan kukkaloistoa.Kävimme viikonloppuna kyläilemässä Tampereella Nekalan siirtolapuutarhassa. Aikamoinen keidas kaupungissa.

Lapset ovat kesälomalla ja minäkin  yritän leikkiä kesälomalaista (vaikka keskeneräiset työt jyskyttävät takaraivossa). Katsotaan kuinka paljon blogiin asti kesän aikana ennätän. Instagramia varmaankin päivitän, sillä kännykkä kulkee mukana. Järkkärin kanssa on välillä vaikea kulkea lasten perässä :D Tarvitsisin varmaankin jonkin extremelajeihin tarkoitetun kypäräkameran. Heh.


P.S. Kiitos miehelle keinukuvasta :)

10 kommenttia :

 1. Ihana kesä! Kesälomalaista on hyvä leikkiä.

  VastaaPoista
 2. Varmasti näkemisen arvoinen paikka! Täällä Vaasassakin on aikanaan ollut samantyyppinen alue keskellä kaupunkia. Nyt se toimii puistona. Kaunis niinkin, mutta siirtolapuutarhoissa on oma tunnelmansa :)

  Ja tuttua tuo kamera ongelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirtolapuutarhoissa on tosiaan aivan oman tunnelmansa. Meillä Porissakin on kaksi yhä toimivaa siirtolapuutarha-aluetta.

   Tuo kameraongelma on varmaan aika yleistä lapsiperheissä :)

   Poista
 3. Kiva kuva sinusta ja upeaa kukkaloistoa. Nuo siirtolapuutrahat on kyllä jotain niin söpöä pikkuruisine mökkeineen ja upeine puutarhoineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siirtolapuutarhat on söpöjä. En tosin tiedä kuinka itse sellaiseen sopeutuisin, kyläilemässä on kiva käydä.

   Poista
 4. Ihania kuvia! Ja sä olet ihan lomalaisen näköinen! Anna niiden töiden odottaa hetki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pikkulomalaiset todella pitävät huolen, että äiti ei ehdi töitä tehdä. Takaraivossa ne työt kuitenkin jyskyttävät, vaikeaa nollata aivoja tässä hommassa kokonaan.

   Poista
 5. Ihania kesäkuvia. Ja kaunis keinukuva.

  VastaaPoista