13.6.2014

Kesäkuun alkua.


Tänään on sade ropissut. Minä ja lapset jämähdimme kirjasto- ja kauppareissun jälkeen sisätiloihin. Aurinkoisen kesän rakastajan aivot eivät sadesäällä toimi.  Mutta on tähän kesään jo aurinkoakin mahtunut. Ajattelin tehdä tällaisen kuulumispostauksen Instagramkuvien pohjalta. Kesäkuun alku on kulunut arkisen lomailun merkeissä.

On ihailtu puutarhojen kukkaloistoa…ja luonnon vehreyttä. Kuljettu luontopoluilla ja teiden varsilla.On leikitty leikkipuistoissa…ja nautittu kesäisestä kotikaupungista.Samalla tunnustettakoon, että jouduin tekemään ensimmäisen todellisen poikkeuksen kierrätyskeijuilussani. Sain kutsun väitöstilaisuuden jälkeiseen karonkkaan, jossa pukukoodi oli vapaa. Koska minulla ei ollut mitään asuvapaamaista mutta silti siistiä asua, eikä aikaa ollut suuremmin kierrellä kirppiksiä, päädyin ostamaan uutta. Lopulta olen oikein tyytyväinen hankintaani, sillä onnistuin löytämään jotakin mikä oikeasti tuntuu kivalta päällä. Lupaan käyttää nämä puhki. Asuun sopi loista avasti muutaman vuoden takainen 3 euron alelöytö Lindexiltä. Joskus ne impulssiostoksetkin osoittautuvat hyviksi.


10 kommenttia :

 1. Toivotaan, että aurinko ja lämpö pian palaisivat :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että lämpö pian tulisi takaisin! Mutta kylmää on luvattu juhannukseksikin! Kiitos, mukavaa viikon jatkoa :)

   Poista
 2. Kovoja kuvia ja tunnelmia taas. Lämpöä toivotaan, illalla pihajuhlat ja villaa saa näköjään kiskoa ylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lämpö tule jo takaisin, todella!

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia ja kivan blogin löysinkin täältä :) Mukavaa alkavaa kesää vai onko nyt jo pain keskikesä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa :) Mukavaa kesää sinnekin!

   Poista