20.5.2014

Thunder!Eilen virittelin kotitoimiston jonnekin keskeneräisten puutarhahommien keskelle. Mutta sitten taivas vetäytyi pilveen. Iltapäivällä ukkonen jylisi, tuuli mylvi ja sade piiskasi päin seiniä. Toinen kuuro hipsaisi ylitsemme illalla.
Rakastan tätä lämpöä. Tänään tosin on eiliseen verratuna viileää mutta toisaalta ihanan raikasta. Lämpimien päivienhän on ennustettu jatkuvan ainakin hetken aikaa.

Sunnuntaina istutin kurkuntaimet ulos ruukkuihin. Onneksi ne näyttäisivät selvinneen eilisestä myräkästä. Istutushommia riittää tulevina päivinäkin, sillä taimet alkavat kaivata ulos. Olen myös ihan tyytyväinen saadessani hyllyhökötyksen pois kuistilta.
6 kommenttia :

 1. Toivottavasti lämmin sää jatkuu syksyyn asti :) Taimirumba alkaa käydä työlääksi, minäkin uskalsin istutta osan jo ulos harson alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen jo suurimman osan kuljettanut ulos. Alkoi lämpötila kuistilla olla saunamaisissa lukemissa. Toivottavasti ei enää tule pakkasia tämän hellejakson jälkeen.

   Poista
 2. Täälläkin vieraili ukkonen eilen kanteen otteeseen ja ihan päälle tuli....ja vettä, kuin saavista. Nyt on paljon vilpoisempi ilma, mutta ihan hyvä näin..::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariksi päiväksi ukkonen viilensi ilmaa, mutta eilen ja tänään on taas ollut helteitä. Minä tykkään :)

   Poista
 3. Aikamoiset jytinät saatiin tosiaan maanantai-iltapäivänä. Vesi ainakin teki ihmeitä luonnolle. Tiistai-aamuna kaikki oli kasvanut yönaikana ainakin 15 senttiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kasvutahti on ollut aivan uskomatonta noiden sateiden jälkeen!

   Poista