5.5.2014

Sisustus-/siivouskärpänen ajoi keittiön kaapeille.
 Lauantai oli meidän perheen kirjastopäivä. Rattaiden tavarakorin painoraja tuppaa tulemaan vastaan meidän perheiden kirjastoreissuilla. Kirjakassien kanniskelusta muuten huomaa, että kunto on vuosien varrella kohentunut. Joskus tuntui kovalta saavutukselta kantaa repullinen kirjoja repussa kotiin muutaman kilometrin matkan. Nykyisin sen kirjastorepun kanssa voi käydä jopa kaupassa.

Minä innostuin lainailemaan muutaman sisustuskirjan. Teki mieli saada illoiksi jotain katseltavaa. Kun päivät kirjoitan ja luen, en oikein iltaisin jaksa lukea. Sisustuskirjoista tietenkin hyökkäsi puraisemaan sisustus- ja siivouskärpänen. Tietenkin aloin haaveilla siitä jostakin ihanasta talosta, jonka kenties joskus hankimme. Sitten palauduin todellisuuteen, tänne tavaran ja pölyn keskelle.

Koska ehdottomasti inspiroivinta on siivota joko kirjahyllyä tai keittiönkaappeja, syöksyin keittiöön. Kippojen ja kirjojen järjestelemisessä on jotain terapeuttista. Jatkoin kesken jäänyttä savottaani kaappien parissa. Kolhuja saanet hyllyt käärin paperiin - ja johan keittiön ilme alkoi piristyä. Lusikkalaatikot siivosin jo aiemmin. Ne eivät ole enää järjestyksessä.
1 kommentti :

  1. Meillä kotona aina päällystettiin hyllyt paperilla kevätsiivouksen yhteydessä. Tuli hyvin nostalginen olo näistä kuvista. Ei tiedä vaikka itsekin innostuisi taas paperoimaan kaanpin hyllyjä :)

    VastaaPoista