14.5.2014

Ovensuussa.Löysin tuon lipaston muutama vuosi sitten kirppikseltä. Kunto ei ole täysin priima ja tarkoituksenani olikin kunnostaa se joko uudelleen lakkaamalla tai maalaamalla. Siinä se kuitenkin alkuperäisessä asussaan yhä kököttää. Yksi vedinkin puuttuu. Pidän lipaston muotokielestä. Lipasto kätkee sisäänsä poikien pipot, hanskat sekä tuikitarpeellista sälää kuten heijastimia, vaateharjoja. Pöytäliina peittää jälkiä, jotka lipaston kannessa ovat. Aikana ennen kuopuksen liikkeelle lähtö asettelin siihen erilaisia esineitä. Toistaiseksi se on paikka jossa pahimmillaan on kuraiset hanskat (tai jopa takki) ja parhaimmillaan kivoja leluja. Onhan tuo kultainen pääkalloauto aika komea.


Seinällä on peili, jonka alunperin puunväriset puuosat mies on maalannut valkoiseksi. Peilin vierelle ripustin nauloilla tuollaisia paperiliittimiä, joihin on kiva vaihdella kivoja kuvia tai laittaa tärkeät viestit näkyville.

Ja lopuksi peilailukuva. Toisinaan mietin, että olisi ihan kiva käydä jossain muualla töissä. Kotona töitä tehdessä ei paljonkaan tule pukeutumiseen panostettua. Tänäänkin yllä musta trikoopaita ja farkut. Välillä kiepautan huivin kaulaani. Se piristää asua edes vähän. Mitenhän pystyisin olemaan kurtistelematta otsaani?


10 kommenttia :

 1. Ihana lipasto! Tykkään kovasti sen muotokielestä. Ja kulumat ja patina vaan antavat sille enemmän luonnetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä näppärä pikkulipasto. Sovitaan niin, että lisää luonnetta vain tuo kolhuisuus :)

   Poista
 2. Munkin mielestä lipasto on nätti tollasenaan. Ja sinä myös. :) Mulla on kans kotioffice, mutta lookki on collegehousut ja takkunen tukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullakin on monesti tukka takussa kun kieputtelen ajatuksissani sinne kyniä :)

   Poista
 3. Vanhat huonekalut kolhuineen ovat kerrassaan hurmaavia! Kun vaan kuulisi niiden elämäntarinan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat huonekalut ovat ihania. Voisi tosin olla vähän pelottavaa jos kaikki meidän vanhat tavarat alkaisivat höpötellä elämäntarinoitaan :D Meillä nimittäin niitä on aika monta.

   Poista
 4. Minulla on aivan samalainen varastossa! Odottaa jotakin inspiraation poikasta. Taitaa olla täynnä pakastus tarvikkeita..

  VastaaPoista
 5. Mitäs sitä nyt kotioloissa pukeutumisesta ja ulkonäöstä niin pingottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhahan sitä :) Joskus vaan olisi kiva saada jokin syy laittautua :)

   Poista