4.5.2014

Kasvussa.Kuistilla viherrys senkun lisääntyy. Taimissa alkaa olla jo isoja lehtiä. Kesä pliiis, tulethan ajoissa, jotta saan kasvini joskus ulos. Tänään sään vaihdellessa aurinkoisesta raekuuroihin ja räntäsateeseen, on ajatus kesästä tuntunut kovin kaukaiselta. Mutta kuistilla ilmeisesti lämpöä ja valoa on riittäämiin, sillä kasvuvauhti tuntuu uskomattomalta. Ylimääräisiä taimiakin näyttäisi tulevan jonkin verran. Uusia ruukkujakin pitäisi hankkia. 

Niin ja perunamaallakin (siis ämpäreissä) vihertää komiasti. Toivottavasti olisivat nätisti kukkivaa lajiketta, kuten viime vuonna. Joo, minulla ei ole harmaintakaan aavistusta mitä nuo kaapissa itäneet perunat olivat. Niin sato kuin kasvun kauneuskin ovat siis tuurista kiinni.

7 kommenttia :

 1. Kyllähän tämänpäiväiset räntäsateet pikkasen masensi. Onneksi välillä tuli vettäkin ..juuri sitä mitä luonto nyt kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettä tosiaan saisi tulla, mutta meillä ei ainakaan tullut sitä niin paljon, että olisi hyötyä ollut. Sen sijaan rae- ja räntäsade saivat kyllä mielen ankeaksi. Onneksi tänään paistaa aurinko. Sisällä sentään voi ajatella, että ihanaa kevät. Ulkona saakin yhä hytistä.

   Poista
 2. Mä nostin mun kukkaset ja taimet sisälle, kun tulee välillä rakeita ja lunta. Oli jo niin ihanaa, kun sai pihalle kevättä laittaa. Toivottavasti päästään jatkamaan pian.

  VastaaPoista
 3. Pöh, en pääse liittymään lukijaksi, toivottavasti löydän tänne uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pitänyt taimet sisällä vielä vallan. Mutta alkavat kyllä jo siinä määrin rehottaa, että ulkoilu olisi pian suotavaa.

   Lukijaksi liittymisissä on ilmeisesti jotain häikkää, kun en minäkään tänään jossain yrittäessäni liittymään. Sinun blogiisi äsken onnistuin :) Toivottavasti löydät tiesi tänne uudestaan!

   Poista
 4. Vahvaa kasvua siellä pukkaa! Perunanvarretkin jo kurkistelee.
  Toivon kovasti, että saisin jo ulkoistettua pikapuoliin kasvarin asujaimistoa, mutta vielä on turha toivo. Aamulla heräsin lumisateeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pian alkaa pakostakin jo lämmetä. Räntää ja rakeita täälläkin sateli viikonloppuna. Nyt on jo vähän keväisempää taas, vaikkakaan ei vielä taimienulkoilutuskelejä.

   Poista