7.5.2014

Jalkojen maalausta.


Jollain itseruskettavalla ehkä saisi ihmisjalkoihin kellertävän sävyn, mutta minä tyydyn maalailemaan sängynjalkoja. Meillä on sellainen perusruma runkopatjasänkyhässäkkä. Pakko sitä on vähän tuunata. Vihdoin. Aloitin jalkojen maalaamisella.  Vielä muutama yö täytyy nukkua ilman jalkoja, sillä eiväthän nuo yhdellä vetäisyllä kuntoon tulleet. Maalaustekniikkakin tuntui tauon jälkeen olevan hukassa.  Paljastan lopputuloksen kunhan saamme jalat allemme.

Maalaushetkien päivän asuna on aina vuosi vuodelta tyylikkäämmäksi ja persoonallisemmiksi käyvät leggingsit. Niissä on vuosien värivalintojen koko kirjo!


7 kommenttia :

 1. Nuo sängynjalat näyttävät oikein pirtsakoilta! Minä rakastan tuollaista pikku puuhastelua myös ja nuo leggarit on aivan loistavat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mietein, että ovatko liian pirtsakat sängynjaloiksi. Katsotaan mitä tulee, kunhan saan vielä maalattua toiseen kertaan.

   Poista
 2. Toivottavasti saatte pian jalat allenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalattomana on tosiaan vähän outo olla :)

   Poista
 3. Onpas hauska idea...:) ja kiva väri ja leggarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan ennen ollut keltaisen ystävä, mutta ilmeisesti perheen keltaisesta pitävä miesväki on jotenkin onnistunut aivopesemään minut. Katsotaan miltä näyttää valmiina. Tuskin ainakaan kamalammalta kuin kulahtaneet puiset jalat.

   Poista