4.4.2014

Kirppislöytöjä.Kivaa! Olen tehnyt kirppislöytöjä viikon sisällä! Pojille löysin valitettavan vähän. Tyttöjen vaatteita ovat kirppikset pullollaan, mutta ilmeisesti muillakin pojat ovat kuten meillä - kuluttavat vaatteet puhki.  Collegehousut maksoivat euron kappale. Itselleni bongasin tänään dr denimin tipunkeltaiset housut, Cheap Mondayn harmaat farkut sekä Onlyn farkkutakin. Vitosen maksoi kukin.


Olen erityisen iloinen uusista housuista sillä parin viikon aikana olen saanut hyvästellä kahdet farkut. Olen teräväpolvinen ja lasten perässä kontatessa polvet kuluvat puhki. Joustavat farkut olivat menneet isolta alalta aivan haperoiksi, joten siististi paikkaaminen on vaikeaa. Varsinkin kun ompelukoneellani ei mahdu ompelemaan pillifarkkujen polvia.

Joku ehkä muistaa, että alkuvuodesta päätin ryhtyä kierrätyskeijuksi. En kuluttanut aikaa alennusmyyneissä, en fyysisesti tai verkon välityksellä. Ei ole tehnyt tiukkaakaan, sillä väikkärin pariin palaaminen ja arjen pyörittäminen ovat vieneet tehokkaasti ajatukset ja ajan muualle. En ole paljon kirppiksillekään ehtinyt, mitä nyt välillä silmäillyt viedessäni tavaraa omaan kirppispöytään. Niin, nämä taisivat tosiaankin olla vuoden ensimmäiset vaateostokset itselleni.

Kaksi kenkäostosta olen tehnyt, ihan uutena. Ostin lapikkaat. Kyseessä oli pitkällisen harkinnan tulos ja uskon niistä riittävän lämmikettä pakkasille useiksi vuosiksi eteenpäin. No, varmasti riittääkin jos vuosittainen käyttöaika on tuo rapiat kolmeviikkoa. Sitten ostin skeittikengät, koska ajattelin kokeilla lonkkarointia.2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. En tiedä onko se lonkkarointi oikeasti mikään sana, mutta siis lonkkari eli longboard on sellainen pitkänlainen skeittilauta. Sillä siis mennään lähinnä eteenpäin, eikä rampeissa tai muuta. Aikamoinen haaste tällaiselle, jolla on törkeän huono tasapaino.

      Poista