28.3.2014

Pinaatti-fetapasta.


Tästä nopeasta pinaatti-fetapastasta on tullut meidän perheen yksi lemppareista. Kastike toimii myös lasagnessa, päälimmäiseksi heitän silloin vielä tomaattikastikkeen. Vegaanisen version pastasta saa korvaamalla fetan tofulla tai jättämällä vallan pois, sekä käyttämällä esim. kaurakermaa.

Ainekset

1 sipuli
2-4 valkosipulin kynttä
2 ps pakastepinaattia tai sopivasti tuoretta
kasvisliemikuution puolikas
1 prk kermaa (kermaa, ruokakermaa tai kaurakermaa tms.)
1 paketti fetaa
kirsikkatomaatteja
pippuria ja yrttejä

puoli pussia täysjyväpastaa tai -spagettia

Ohje

1. Pilko sipulit ja kuullota öljyssä pannulla

2. Lisää pinaatit, kypsennä hetki

3. Lisää kasvisliemikuution puolikas, kypsennä hetki.

4. Laita pastakattilan vesi kuumenemaan. Jos sinulla on nopea levy, voit tehdä tämän vasta seuraavan vaiheen jälkeen. Kun vesi on kuumaa, lisää pasta.

5. Lisää kerma, feta, kirsikkatomaatit ja mausteet.

6. Anna muhia kunnes pasta on kypsää.

7. Valuta pasta, sekoita kastike sen joukoon.

8. Lautaselle voit lisäksi ripotella mieleistäsi juustoa.

1 kommentti :

  1. Kuulostaa kivalta ohjeelta, pitääpä kokeilla. Kiitos jakamisesta Minna!

    VastaaPoista