25.3.2014

Kevään eka juoksulenkki.Lähtisköhän se taas tästä? Juokseminen ja liikunta nimittäin. En tiedä miten saisin liikuntainnostuksesta kestävän. Tosiasia kuitenkin on, että mieleni ja selkäni vaativat liikuntaa. Muuten jämähdän. Antakaa minulle hyviä motivaatiovinkkejä!

Eilen illalla kahdeksan jälkeen kaduilla oli keväinen hämy. Tähdet tuikkivat. Joki rannassa oli niin kaunista, että juoksuni taukosi jäädessäni katselemaan maisemia. Kyllä kelpasi juoksennella. Ensimmäiselle lenkille pituutta tuli 3,17 km. Tuntui ihan kevyeltä. Olisi tehnyt mieli juosta pidempäänkin, mutta koitan pitää maltin aloitellessani taas monen kuukauden tauon jälkeen.

Saattaa olla, että joudun tekemään poikkeuksen kierrätyskeijuiluuni. Tarvitsen ehkä juoksutakin. Tuulitakkini hiosti juostessa kuin muovipussi (vaikka noin muuten on todella hyvä) ja nousi koko ajan niin, että jouduin helmaa kiskomaan. Muutoin juoksuvarustus on toistaiseksi kunnossa. Ja kenkiähän olen antanut itselleni luvan ostaaa välttämättömän tarpeen tullessa eteen. Jalat kun ovat pääasiallinen kulkuvälineeni. Että jos siis sellainen ihme käy, että juoksen lenkkarini loppuun tänä vuonna…

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti