11.3.2014

Haasteen neljäs päivä.

Aamu.

Maanantain kuvat tulevat vasta nyt. Tosiaankin oli maanantai. Aivot kohmeessa. Lapset menivät innoissaan päiväkotiin, onhan maanantain lelupäivä!

Aamupalaa syödessäni lukaisin lehteä. Jos kärsii matalasta verenpaineesta, kannattaa tsekata tekstaripalsta. Eilen joku oli muun muassa sitä mieltä, että natoon liittymisen suhteen ei naisilla ole mitään sanottavaa. Meille ei tosin yleensä tule lehteä, vaan luen uutiset verkon kautta. Nyt äitini oli tilannut meille jonkin lahjatilauksen.

Päivä.

Päivä meni töitä tehdessä. Aivot jumittivat kummasti kiireen puskiessa päälle. Loppuviikon seminaaripaperi pitäisi saada työstettyä. Tällaisella jännittäjätyypillä jo pelkästään esityksen työstäminen aiheuttaa sydämentykytyksiä. Ulkona taivas vetäytyi pilveen.

Tärkeintä.
Siinä pilkahdus yhdestä tärkeästä asiasta. En tulisi toimeen ilman kirjoja. Mieltä piristävät pajunkissat ja ruusut. Ruusut sain anopilta. Nuo rappuset kuvittelen mielessäni monesti valkoisiksi.

Minä, naama ja hiukset.
Jälleen tällainen peiliposeeraus, lähdössä hakemaan lapsia päiväkodista. Joo, ei olisi minusta tyylibloggariksi.  Jalassa ihanat Dieselin kumisaappaat (ostin joskus jonkun verkkokaupan alesta), jotka ovat todella hyvät jopa kävelyyn. Pipo on Super Yellow -merkkinen. Kiva, että on keväistä niin voin taas käyttää sitä. Henri Lloydin takki oli myöskin kevään ekoja kertoja päällä. Uskollisesti vuodesta 2009 palvellut takki taitaa mennä taas pesuun, sillä päiväkodin hiekkalaatikolta syliini hyppäsi kurainen taapero. Kotimatkalla sade yltyi ja minun ripsivärini koki uuden muodon.

Ruoka.
Päivän ruokakuvana olkoot tämä smoothie. Lounaaksi söin edellisen päivän pinaattipastaa. Esikoiselle kerroin löytäneeni reseptin ritareiden herkkuruokaa sivustolta. Tämä oli nimeltään kuninkaiden herkkumäsäyspirtelö. Ei sellaista sivustoa oikeasti ole, mutta sainpas vekaran juomaan smoothiensa. Marjoina oli vadelmaa ja mustaviinimarjaa.

Ilta.
En ehkä koskaan kyllästy leikkimään kameralla pimeässä. Ulkoa sälekaihtimen välistä kurkkasi katulampun säteet. Ja lopuksi päivän kuva. Tulppaanit ovat tätä aikaa. Jostain kumman syystä meillä on nyt kukkia. Ei, ei meillä yleensä ole.
2 kommenttia :

 1. Haaste blogissani :)

  Tein muuten samantyyppistä pastaa. Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito haasteesta :) Vastaan siihen viikonloppuna.

   Poista