13.3.2014

Haasteen kuudes päivä.

Keskiviikko. Kuvat kännykällä napsaistuja. Oli kiireinen päivä enkä ennättänyt kameraan tarttua.

Aamulla vein lapset päiväkotiin. Minä palasin kotiin viimeistelemään seminaariesitystäni. Kävin myös viemässä kirppispöytään tavaroita. Aamun kuva kirppispöydästä, vaikkakin oli jo melkein päivä. Kävin kaupassa, palasin kotiin, söin ja viimeistelin esitystäni vielä vähän.


Iltapäivällä kipaisin yliopistokeskukselle tulostamaan seminaariesitykseni. Porin silta on remontissa, mutta kävellen siitä pääsi. Päivän kuvassa silta.


Sitten kipin kapin hakemaan poikaset ja kotiin syömään. Viideksi takaisin yliopistokeskuksen jatkotutkijatapaamiseen. Inspiroiduin. Kuva minusta tapaamisen jälkeen. Väsymys taisi jo vähän painaa ja hiukset olivat takussa. Minulla on ärsyttävä tapa pyöritellä hiuksiani sormien ympärille keskittyessäni tai ajatellessani.Sitten kipin kapin kotiin halimaan muruset ja nukutushommiin. Piti vielä pakata kamppeet seuraavan päivä matkaa varten. Melkein tutnui kuin olisin jokin uraihminen, harvoin päiväni ovat näin hoppuisia. Innostus seminaarimatkasta sekoittui haikeuteen siitä, että en kahteen päivään nää lapsiani.


Illan kuvassa yritys tallettaa kuu kännykällä. Kuu on tuo paksuin viiva tuossa. Ja vielä päivän kuvassa muuttuva Puuvillatehtaan ympäristö, kauppakeskus rakentuu. Ja upea sininen taivas viiden aikaan iltapäivällä.


2 kommenttia :

  1. Mitähän mieltä sitä olisi tuosta Puuvillan laajennusosasta... Kuvassa nuo pellit näyttää lommoisilta, liekö sillä jokin tarkoitus?

    VastaaPoista
  2. Oi Pori <3 :)
    Ja muutenkin kivoja päivittäiskuvia.

    VastaaPoista