29.4.2013

Tunnustus.

Olen saanut New Blog Love -tunnustukset Kaardemummalta ja Otavan muorilta. Kiitos kaunis teille ihanille!

Tunnustuksen ideana on, että kiitetään tunnustuksen antajaa. Kiitos :) Annetaan tunnustus eteenpäin viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa (sekä tietenkin kerrotaan asiasta heille kommenttina heidän blokissaan). Täten autamme toisiamme kenties saamaan uusia lukijoita sekä tietenkin lukijoita uusien blogilöytöjen saamisessa.

Niin kuuluisikohan minun nyt siis antaa tämä yhteensä 10 blogille, onhan 2X5=10. Paljon on ihania. Ja koska sain tämän kahdesti, voin antaa sen takaisin myös antajille :) Olen pahoillani jos jollakin onkin enemmän kuin 200 lukijaa.  Eli tunnustukseni saavat blogit ovat: Vuohenlinnan väki, Piparkakkutalossa, Alussa oli Vehkosuo, Pömpeli, lehmuskujalla, Pinkki pelakuu, Sininen tupa, Sivukujilta, Aaltoillen arjessa ja Elämää pellossa. Ja on niitä muitakin ihania vaikka kuinka!


25.4.2013

Viherpeukalon etsintää.


Viherpeukalon etsintä on tähän asti sujunut mainiosti. Tomaatintaimet ovat vihreitä ja yrtitkin ovat alkaneet kasvaa. Pihalla ruukut ja mullat odottavat säiden lämpenemistä. Terminen kevätkin on alkanut!

Ja reipas pieni apulaiseni ehtii joka paikkaan.

21.4.2013

Viimeinkin. Kevät. // Porin metsässä.
Mikä ihana kevätsää! Lumet katosivat ihmeen äkkiä.  Jossain siinä välissä se kait todella tuli, kun minä möhisin nuhaisena sisällä. Perhoset lentelevät jo täällä. Västäräkkikin bongattu. Mies väitti nähneensä pääskysen.

10.4.2013

Kirjastossa.Olin kuulemma kolmen kuukauden ikäinen kun isäni vei minut ensimmäisen kerran kotikyläni kirjastoon. Lainasimme kuulemma kirjan nimeltä "Murun eläinystävät". Sitä kirjastoa ei enää ole, mutta muistan yhä kokolattiamaton tuoksun ja hyllyjen sijainnin. Rakastan kirjastoja. Omat lapseni kärräsin kirjastoon ihan pikkuisina. Liian harvoin siellä silti tulee käytyä. Nyt kirjastossa on avaruusnäyttelykin.

Auttaisikohan Hesarin eilisestä Fingerporista napattu vinkki väitöskirjan eteenpäinsaattamiseen? Tai tämän blogin tuottamiseen?

1.4.2013

Lähiluonnossa Porin metsässä.


Se on lenkkimaasto. Se on monelle hiihtopaikka. Se on metsä. Se on lähiluontoa. Pikatien humina kuuluu sinne, mutta siellä voi kuulla lintujen laulun. Kesällä siellä voi juosta kilpaa hyttysten kanssa. Siellä voi kulkea hyvinhoidettua kuntoilureittiä tai valita metsäpolun. Se on arvokas. Tärkeä. Merkityksellinen.

Näinpä siellä joskus muinoin korpinkin. Ja mies peuran. Perjantaina näin naavaa. Se on jotain, mitä en muista nähneeni lapsena. En ainakaan kovin usein, en ainakaan näin lähellä asutusta ja tehtaita.